Anunț !!!

Vă anunțăm că începând cu data de 18 mai 2020, Centrul LOW VISION revine la programul obișnuit de activitate cu masurile de precauție privind răspîndirea COVID 19.

  1. Se admit doar pacienții programați în prealabil la nr. de telefon 022 24 03 30.
  2. La programare vă rugăm să indicați starea generală a sănătății, prezența bolilor cronice, contactul cu persoane infectate cu COVID-19.
  3. Pacienții sunt programați la un anumit  interval de timp, care ne va permite efectuarea unei consultații complete și dezinfectarea tuturor suprafețelor, aparatelor și dispozitivelor medicale cu care acesta a venit în contact, precum și aerisirea cabinetului.
  4. Personalul medical va purta echipament de protecție corespunzător (mască de protecție, mănuși, ochelari sau vizieră).
  5. În scopul prevenirii aglomerării sălii de așteptare și pentru a putea permite o distanțare între pacienți de minim 1-2 m este obligatoriu respectarea zilei și ora programării.  
  6. La întrarea în centru va fi măsurată temperatura la toți pacienții programați.
  7. Pacientul va completa un chestionar, până la intrarea în cabinet, legat de existența unor posibile simptome specifice COVID 19.
  8. Pacientul va purta mască de protecție și își va dezinfecta mine la întrarea în centru.
  9. În incinta cabinetului de examinare vor fi admiși doar pacienții fără însoțitori (excepție făcând persoanele care însoțesc copii, pacienții cu vedere foarte scăzută și cei cu dizabilități de deplasare).

Vă așteptăm cu drag…

 

Post date:18-05-2020